Branschledande familjeföretag med återkommande kunder sedan 1963

Vi är branschledande med mer än 60 år på marknaden och återkommande kunder sedan 1963. Återkommande kunder är nöjda kunder och vår bästa reklam.

Vi har ett unikt och digert arkiv på utförda besiktningar och arbeten sen 70-talet. Saknar kunder gamla ritningar eller besiktningsprotokoll kan de alltid vända sig till oss.

Vårt arkiv med utförda arbeten sedan 1963

Vår kompetens är avgörande

Våra besiktningsmän och montörer har hög kunskapsnivå och levererar hög kvalitet. En stor del av våra anställda har arbetat i bolaget och i skorstensbranschen mer än 20 år.

We are the only Swedish company that performs inspections of chimneys with vibration dampers. Erab has a certified training from the manufacturer to inspect chimneys that are designed with vibration dampers.

95 % av våra anställda har IRATA- Certifikat i International Rope Acess Trade Association samt C2, rep utbildning för räddning samt åtkomst att inspektera och utföra arbete på svåråtkomliga ställen.

Våra anställda har även följande certifikat:

Samt följande utbildningar:

Våra lite mjukare men framför allt viktiga styrkor

Vi vill och skall vara en samarbetspartner där du som Beställare alltid kan känna dig trygg i att vi tillsammans skapar en arbetsmiljö där våra medarbetare mår bra, några tydliga faktorer för att det alltid är så är:

Vi är certifierade för ISO 9001 och miljöcertifierade för ISO 14001 och arbetar enligt ISO 3834 och EN-1090. Våra svetsare har certifikat i rostfritt och svart stål enligt SS-EN 287–1.

Vi följer gällande lagar och standarder för industriskorstenar beträffande inspektion, reparation och montage och livstidsförvaltning av skorstenar. Vi håller våra kunder informerade om lag-och standard förändringar samt ger råd och tips när kunden funderar vilken lösning blir bäst.

Det är tryggt att göra affärer med oss

Vårt bolag har tillräckligt stor erfarenhet och kompentens för att kunna ha den kunskap som krävs för att lösa alla problematiska frågeställningar. Vi omsatte ca 55 miljoner (2023) och sysselsätter ca 30 anställda. En stabil organisation ni alltid kan räkna med!

Vår långa historia har inte gjort oss trötta och nöjda. Vår ambition är att fortsätta vara ledande och innovativa i branschen och som ett tydlig led utbildas och vidareutvecklas våra medarbetare kontinuerligt. Resultaten är en ständigt ökade kvalité på våra utförda projekt vilket ger trygghet för er som beställare

För oss är alla projekt lika viktiga - stora som små!

What can we help you with?

Follow us on Instagram

[instagram-feed]

Kontakta oss enklast genom att ringa oss på 019-10 53 90 eller om du föredrar kan du skicka oss ett meddelade i formuläret nedan.

Contact information

Phone
019-10 53 90

Jour 24/7
0708-10 53 98

Fax
019-17 99 10

E-post
erab@erabsweden.se

Address
Gamla Vägen 3,
702 27 Örebro